Zipimmo-Makelaar worden

Een eigen virtueel vastgoedkantoor, werken van waar en wanneer u dat wil? Gebruik maken van de laatste nieuwe marketingtools, publiciteitsstrategie├źn en software zoals Whise en Movely. Movely is de software voor de opmaak van al uw juridische vastgoedcontracten. Geniet van de voordelen van een makelaarsnetwerk als de Zipimmo-community. Word Zipimmo-makelaar, Uw succes is onze missie.

Krijg uw eigen virtueel kantoor
Bij Zipimmo word u het gezicht van uw eigen virtueel kantoor. Zipimmo automatiseert en digitaliseert uw kantoor en biedt u via Movely alle wizard gestuurde juridische contracten, attesten die u als vastgoedpro nodig heeft. Wat u invult in de opdracht wordt automatisch onthouden in het volgende contract. Uw dossiers altijd beschikbaar en veilig voor u bewaard in the cloud. Elektronisch ondertekenen. Geen probleem!

Uw eigen agenda

Uw eigen agenda bepalen. Wie droomt er niet van. Maar hier komt veel bij kijken. De opstartkosten, de publiciteit, de marketing, de concurrentie. Als Zipimmo-makelaar komt uw droom vandaag nog uit. Geen publiciteitskosten, u bepaalt wanneer en van waar u werkt, hoeveel u verdient, wat u verkoopt en wie uw klanten zijn. Maar u hoeft niet alles alleen te doen, u kan verkopen, verhuren of onderhandelen. Zipimmo zorgt voor de rest.

Zipimmo-community als kwaliteitslabel
Professionele coaching, juridische assistentie, administratieve back-office, makelaarsnetwerk, visibilteit,... Het zijn maar enkele voordelen van de Zipimmo-community. Geef ook je klant het vertrouwen en haal hem over de streep ten opzichte van de concurrentie met het Qualtitybrand Zipimmo. Uw klant weet als hij met een Zipimmo-makelaar in zee gaat, hij in handen is van een betrouwbare partner die 100% juridisch up-to-date is en gebruik maakt van de allernieuwste marketingtools.

Marketing & Publiciteit
Uw panden op de site, uw eigen minisite op www.zipimmo.be, uw aanbod op diverse nationale portaalsites, social media, SEO, remarketing, inkoopcampagnes per regio. Allemaal zaken waar u zich niet druk over hoeft te maken. Borden, naamkaartjes, mapjes,flyers, stickers, incentives.. Alle marketingmiddelen zijn voor u beschikbaar. Als Zipimmo-makelaar geniet u van de voordelen zonder de nadelen.


Voor wie is Zipimmo ?

  • U bent net nieuw in de vastgoedwereld of het vak kent geen geheimen meer voor u.
  • U droomt ervan uw eigen baas te zijn, te werken van waar u dat wil.
  • U wil werken volgens uw eigen tempo en volgens uw eigen agenda.
  • U bent commercieel en een echte dealmaker.
  • U houdt van een uitdaging, maar niet van de hoge opstartkosten, publiciteits- en marketingkosten, laat staan van de moordende concurrentie.
  • U gaat voor elke commissie en wil dat u eindelijk verdient wat u waard bent.

Stuur uw gegevens door naar info@zipimmo.be of bel 050 64 66 66